- Hydraterend:

 

Onderstaande tekst en beschrijvingen zijn opgesteld uit de folder en website van zowel www.propolia.com en www.dewerkbij.nl

 

Alle producten uit deze lijn zijn biologisch gecertificeerd! 

 

- Dagcréme normale huid:

BIO Dagcrème voor normale huid 50 ml - Propolia
Foto: Propolia.com en de Werkbij.nl
 
 

Een herstellende dagcréme met shea butter, bijenwas en mangoboter, verrijkt met de combinaties van propolis en beschermende en herstellende bestanddelen, zoals bloemwater van sinaasappelbloesem.

 

Ingrediënten: Bloemwater van sinaasappelbloemsem, bijenwas, mango- en shea butter, propolis.

 

Voor mensen die een créme willen die bij hun huid past voor bescherming tegen schadelijke omgevingsinvloeden overdag.

 

Gebruiksaanwijzing: 's Ochtends na gebruik van de reinigingslotion, op het gezicht aanbrengen. Werk van de neus naar de wangen toe en maak daarbij lichte bewegingen van beneden naar boven.

 

Inhoud:  Flacon van 50 ml. 

Bio keurmerk.

 

- Nachtcréme normale huid:

BIO Nachtcrème voor normale huid 50ml - Propolia

Foto: Propolia.com en de Werkbij.nl

 

De samenstelling van deze nachtcreme (van biologische gecertificeerde bestanddelen) is rijk aan plantaardige regenererende bestanddelen (jojoba, avocado, arganolie) en oxidatieremmers (koninginnegelei). Hij herstelt op natuurlijke wijze de vitaliteit en frisheid van uw huid.

 

Ingrediënten: koninginnegelei, jojobaolie, arganolie, avocado-olie.

 

Voor mensen met een huid die om een herstellende nachtcreme vraagt en die een creme willen die niet sterk ruikt en niet afgeeft op het nachtkusssen. 

 

Gebruiksaanwijzing:  's Avonds, na de reiniging van het gezicht met de reinigingslotion, op het gezicht aanbrengen. Werk van de neus naar de wangen toe en maak daarbij lichte bewegingen van beneden naar boven.

 

Inhoud: Flacon van 50 ml. 

Bio keurmerk

 

- Dagcréme droge huid:

 

BIO Dagcrème voor droge huid 50ml - Propolia

Foto: Propolia.com en de Werkbij.nl

 

De biologische verzorging waar de droge huid heeft op gewacht! Zo kunnen we deze creme wel omschrijven.

Deze dagcreme brengt het oxidatieremmende vermogen van propolis samen met de zachtheid van de hydraterende en voedende bestanddelen. 

 

Ingrediënten: Propolis, calendula, shea butter, aloe vera en bijenwas. 

 

Voor menen die een creme willen die bij hun huid past voor bescherming overdag.

 

Gebruiksaanwijzing: 's Ochtends, na gebruik van de reinigingslotion, op het gezicht aanbrengen. Werk van de neus naar de wangen toe en maak daarbij lichte bewegingen van beneden naar boven.

 

Inhoud: Flacon van 50 ml.

Bio keurmerk.

 

- Nachtcreme droge huid:

BIO Nachtcrème voor de droge huid 50ml- Propolia

Foto: Propolia.com en de Werkbij.nl

 

Deze nachtcreme voor de droge huid is rijk aan biologische bestanddelen (koninginnegelei, ananas, ginseng) met hydraterende werking en wordt als een zalf in uw huid opgenomen. 

 

Ingrediënten: Koninginnegelei, bijenwas, ginseng, ananas, sinaasappelbloesem, shea butter, jojoba, teunisbloem en squaleen (*) 

 

Voor die mensen die in de nacht hun huid willen laten herstellen van de schadelijke omgevingsinvloeden overdag.

 

Gebruiksaanwijzing;  's Avonds, na de reiniging van het gezicht met de reinigingslotion, op het gezicht aanbrengen. Werk van de neus naar de wangen toe en maak daarbij lichte bewegingen van beneden naar boven.

 

Inhoud: Flacon 50 ml.

Bio keurmerk

(*) Cosmetische stoffen bevatten squaleen als huidregulator en weefselhersteller waarbij wordt verwezen naar de anti-oxiderende en cholesterol-regulerende eigenschappen

.

- Hydraterend serum:

 
Hydraterend Serum 30 ml BIO- Propolia
Foto: Propolia.com en de Werkbij.nl
 

Speciaal een product voor de gevoelige huid!

Het kalmeert de huid, herstelt en verzacht. Dit nieuwe product van Propolia heeft een vloeibare en snel doordringende textuur zodat het zich makkelijk laat aanbrengen en hydrateert de huid effectief en langdurig. 

Hypoallergene formule. 

Belangrijkste ingredienten: Propolis, honing, granaatappel- en vijgen-extracten, aardbeienwater, Aloe Vera, Hyaluronzuur, Safloer- en sesmolie, plantaardige Squalaan.

Masseer een paar druppeltjes van het serum in op een schone huid (na gebruik van een gezichtslotion). Breng hierna een dagcreme op de huid.

Gebruik het als een kuur van 28 dagen om de normale vernieuwingscyclus van de huidcellen te herstellen.

Airless dispenser van 30 ml.

Bio keurmerk

- Revitaliserend serum:

BIO Revitaliserend serum 30ml - Propolia

Foto: Propolia.com en de Werkbij.nl

 

Dit revitaliserende serum wordt voor 100% in de laboratoria van Propolia gemaakt en is een concentraat van de messt gerenommeerde natuurlijke ingredienten tegen veroudering.

Dankzij de superfijne textuur trekt dit nieuwe product snel in uw huid. De samenstelling bestaat voor 82% uit biologische ingredienten. 

 

Ingredienten: Koninginnegelei, lelie, rozenbottel, gotu kola (*), ginkgo biloba, hyaluronzuur en plantaardige squaleen.

 

Voor mensen die een dagelijkse verzorging zoeken die hun huid revitaliseert, die opkomende rimpeltjes willen tegengaan. 

 

Gebruiksaanwijzing: Masseer een paar druppeltjes serum in op een schone, met reinigingslotion schoongemaakte huid en voordat u uw dagcreme gebruikt. Als een kuur 28 dagen gebruiken om de normale vernieuwingscyclus van uw huidcellen te herstellen. 

 

Inhoud: Airless flacon van 30 ml. 

Bio keurmerk

(*) Aziatische waternavel of Gotu Kola is een tonicum voor de huid en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Aziatische waternavel gebruik je uitwendig bij wondjes, huidproblemen en cellulitis.

 

- Oogcontourroller:

BIO Oogcontour roller 15 ml - Propolia

Foto: Propolia.com en de Werkbij.nl

 

De roller activeert de microcirculatie van uw oogcontouren en trekt door de fijne structuur snel in uw huid. De unieke combinatie van biologische producten zorgt o.a. voor een betere doorbloeding.

Zo zorgt de korenbloem als concealer en de koninginnegelei voor de anti-oxidanten.

 

Ingredienten: verse koninginnegelei, witte paardekastanje, groene cafeine, bloemenwater van korenbloemen en hamamelis, hyaluronzuur en ginkgo biloba.

 

Voor mensen die een biologisch en mild verzorgingsproduct willen ter behandeling van kringen en rimpels rondom de ogen.

 

Gebruiksaanwijzing: Elke ochtend 2 á 3 keer met de roestvrije kogel over de oogcontouren rollen (van buiten naar binnen) en daarna zachtjes op de huid tikken zodat het product beter kan doordringen in de huid.

 

Inhoud: Roller van 15 ml.

Bio keurmerk.