Aanbiedingen.
 

* De 'Vitaal energie' pot: Vitale energie is ideaal tijdens de seizoenswisseling, als energiebron, bij intense lichamelijke of mentale inspanning. Het bestaat uit geconcentreerde propolis, Vitamine C, honing, koninginnegelei en ginseng. 

De 'Tonic potion' ampullen: De biologische ingrediënten in de ampullen zorgen met de honing, propolis, stuifmeel, ginseng, gember en guarana voor een explosieve energie die elk gevoel van vermoeidheid zal doen verdwijnen.

En als laatste: De 'Dubbele werking' kauwtabletten.  Tabletten bestaande uit de combinatie van propolis en Vit. C (133% van de ADH). Deze worden gebruikt voor conditie- en energie opbouw, maar ook bij verkoudheidsklachten en bij seizoenswisselingen.


* De 'Tonic potion®' genoemd. De biologische ingrediënten in Tonic Potion® ampullen, zoals ginseng (geselecteerd vanwege zijn stimulerende werking), zorgen samen met de honing, propolis, stuifmeel, gember en guarana voor een explosieve energie die elk gevoel van vermoeidheid doet verdwijnen. Tijdens periodes van intense energieverlies of actieve geestelijke inspanning wordt u aangeraden om Tonic Potion® regelmatig in te nemen.

De rijke aanvoer van vitamine C uit acerola draagt ​​ook bij tot de goede werking van het immuunsysteem en het verminderen van vermoeidheid.

100% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.

Aanbevolen dagelijkse dosis: 1 ampul (10 ml).

 

* Het 'Voorkom-grieppakket': bestaande uit: propolis tinctuurflesje 30 ml, een pot tijm honing van 250 gram en tabletten met Vit.C en propolis.

 

* Het 'Grieppaket': bestaande uit propolis capsules 80 capsules, een pot tijm honing 250 gram, keelsiroop (met propolis, honing, tijm, lavendel, grove den).